Blog

 •   Creat el dissabte, 11 de maig de 2013

Violència a les aules, el conflicte en l’àmbit educatiu, la crisi econòmica i l’educació, la mediació escolar: ajuda a resoldre els conflictes entre alumnes i professors, la violència nascuda entre els alumnes, equip directiu, professors i pares. Educar, informar, sensibilitzar i millorar el funcionament de l’educació i l’ensenyament. Una formació al professorat, xerrades de sensibilització a pares, alumnes per a millorar la qualitat de la convivència a les escoles i construir un clima favorable al diàleg, com a mesura preventiva contra la violència escolar.

Reds Socials

2 pensaments a “Blog

 1. Fatima

  La crisis económica y la política social en España ha modificado el perfil del trabajador inmigrante. Hoy he visto el miedo, la desesperación, la tristeza en la cara de muchos padres, preparando sus vacaciones al país de origen sin retorno. España era el país de la fortuna, de las maravillas, de los sueños… Me preocupa mucho el destino y el futuro de los hijos, la mayoría nacidos en España…, si me inquieta muchísimo. Muchos padres no pueden cubrir las necesidades de los hijos, como la alimentación, la educación, o la salud. Es difícil acceder a las ayudas públicas. Recortes y más recortes es la única y la gran respuesta de los responsables…

  Respon
 2. Gorka

  És molt bona la incorporació en el 2016 del Servei d’Interpretació Jurada. És una molt bona proposta tant per les institucions, empreses i clients particulars. Gràcies als nostres professionals, ja podeu demanar aquest nou servei.

  Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *