Interpretació

 • 1. Servei d’interpretació presencial:
  Són demandes que es fan al servei d’interpretació i es confirmen amb la presència de l’intèrpret, el dia pactat a l’hora pactada. Les demandes del servei han d’ésser fetes amb antelació. Per a serveis urgents que no s’han pogut demanar amb antelació, es posaran tots els mitjans possibles per a la seva atenció.
 • 2. Servei d’interpretació presencial jurada:
  Són demandes que es fan al servei d’interpretació, per tràmits oficials i es confirmen amb la presència de l’intèrpret jurat, el dia pactat a l’hora pactada. Les demandes del servei han d’ésser fetes amb antelació. Per a serveis urgents que no s’han pogut demanar amb antelació, es posaran tots els mitjans possibles per a la seva atenció.
 • 3. Servei d’interpretació telefònica:
  Són serveis que no hi ha una presència física de l’intèrpret. Es fan via telefònica i es requereix un màxim de 20 minuts per a confirmar el mateix.
 • 4. Servei d’interpretació presencial, interpretació presencial jurada i interpretació telefònica en horari nocturn o festiu:
  És el mateix que en els punts 1 i 2 en horari nocturn (de 20:00h. a 8:00h,), dissabtes, diumenges i dies festius.video-conferencies

Si voleu obtenir informació personalitzada o contractar aquest servei, ho podeu fer a l´adreça de correu electrònic: interprets@interpretsdelmon.cat

 • Servei de vídeo-conferència
  És un sistema interactiu que permet a diversos usuaris mantenir una conversa virtual
  per mitjà de la transmissió en temps real de vídeo, on hi ha una presència telemàtica
  de l’intèrpret. Es fan via whatsapp o altres eines (skype, zoom, google hangouts,…), i és requereix un màxim de 20 minuts per a confirmar el mateix. També el servei pot ajudar a recordar o pactar les hores amb l’usuari.

Si voleu obtenir informació personalitzada o contractar aquest servei, ho podeu fer a l’adreça             de correu electrònic: video-conferencies@interpretsdelmon.cat
        (ÉS EL SERVEI QUE FEM SERVIR PER AQUEST TEMPS DE COVID-19 (SARS-CoV-2)

 

Reds Socials

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *